Lep potrdil izstop iz poslanske skupine DeSUS

STA, A.L.
26.03.2021 11:01
Poslanec Jurij Lep je za STA potrdil, da je v skladu z napovedjo izstopil iz poslanske skupine DeSUS. Po neuradnih informacijah je danes pričakovati še izstop poslancev Janje Sluga, Igorja Zorčiča in najverjetneje tudi Branislava Rajića iz poslanske skupine SMC. Skupaj naj bi začeli postopek ustanovitve poslanske skupine nepovezanih poslancev.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinšek

O izstopu vodje poslanske skupine SMC Janje Sluga, predsednika DZ in podpredsednika SMC Igorja Zorčiča ter poslanca Branislava Rajića iz poslanske skupine SMC se zadnje dni vse glasneje ugiba. Lep je pred nekaj dnevi tudi potrdil, da se s Slugo pogovarja o ustanovitvi poslanske skupine nepovezanih poslancev.

Prvak SMC Zdravko Počivalšek je pred četrtkovo sejo sveta dejal, da se morajo trije poslanci SMC pač odločiti, saj na dveh stolih ni možno sedeti. "Ne more biti nekdo pri nas in igrati za dve ekipi," je dodal v izjavi po seji sveta.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta