Na ljubljansko letališče se kot osmi redni prevoznik vrača nizkocenovnik easyJet

Gregor Grosman Gregor Grosman
31.07.2020 11:35

1. avgusta bodo na ploščadi ljubljanskega letališča spet pozdravili prevoznika LOT Polish Airlines z leti v Varšavo, sredi avgusta naj bi povezavo v Moskvo vrnil Aeroflot, v septembru pa pričakujejo še Brussels Airlines z leti v Bruselj, British Airways z leti na London Heathrow, Windrose z leti v Kijev in enega od izraelskih prevoznikov z leti v Tel Aviv.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
British Airways naj bi septembra dnevno letel na letališče London Heathrow.
EPA

Po prekinitvi letenja zaradi epidemije virusa covid-19 se je na Letališče Jožeta Pučnika Ljubljana po več kot štirih mesecih vrnil nizkocenovni prevoznik easyJet. Pred kratkim je obnovil lete v Berlin, danes pa bo opravil prvi let na londonsko letališče Gatwick. EasyJet je tako tretji nizkostroškovni prevoznik in skupaj osmi redni letalski prevoznik, ki po epidemiji vrača lete na Brnik, so sporočili z družbe Fraport Slovenija, kjer pričakujejo, da bo do konca poletne sezone letenje obnovilo še vsaj šest prevoznikov. Če se razmere z zdravstveno sliko v svetu ne bodo zaostrile.

British Airways naj bi septembra dnevno letel na letališče London Heathrow.
EPA
Sašo Bizjak
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta