Naprodaj štiri Adriina letala ter Facebook, LinkedIn in Twitter račun letalskega prevoznika

Gregor Grosman Gregor Grosman
26.05.2020 10:20

Facebook profil Adrie Airways ima 186.630 sledilcev, na Twitterju imajo 3.811 sledilcev, na poslovnem omrežju LinkedIn pa ima Adria Airways 6.477 sledilcev.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Šolsko letalo Cruiser PS-28
Stečajni Upravitelj Adria Airways Letalska Šola

Stečajni upravitelj družbe Adria Airways Letalska šola d.o.o. - v stečaju Blaž Poljanšek je na Ajpesu objavil vabilo k dajanju ponudb za nakup štirih šolskih letal, javna dražba z višanjem cene pa je načrtovana za 23. junij 2020 ob 14.30. Izvedena bo ob upoštevanju vseh priporočenih ukrepov zaradi preprečitve širjenja virusne okužbe epidemije nalezljive bolezni covid-19, je še zapisal v vabilu.
Predmet prodaje so štiri športna letala s pripadajočo opremo. Gre za tri šolske zrakoplove Cruiser PS-28 češkega proizvajalca Czech Šport Aircraft (CSA) in eno letalo ameriškega proizvajalca Piper Aircraft, model Arrow. Izklicne cene za posamezno letalo se gibljejo med 36.560 in 56.490 evri. Dva Cruiserja se nahajata na letališču v Divači, tretji, ki ni ploven in je potreben nekaj popravil, pa v Moškanjcih. Tam se nahaja tudi Piper Arrow, s katerim prav tako ni mogoče leteti, saj ga je potrebno popraviti.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta