Za sto tisočakov na dražbi blagovna znamka Adria Airways

Gregor Grosman Gregor Grosman
24.04.2020 12:36

Pred nekaj dnevi se je iztekel rok za oddajo ponudb za okrog 1734 kosov moških in ženskih uniform in drugih oblačil letalskih posadk, a interesentov ni bilo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Ajpes je na spletnih straneh objavil vabilo za javno zavezujoče zbiranje ponudb za blagovno znamko Adria Airways, ki jo stečajni upravitelj Janez Pustatičnik ponuja po izhodiščni ceni 100.000 evrov. Rok za oddajo ponudb je 6. junij 2020, a ga je mogoče podaljšati, v kolikor se do poteka roka stanje v državi zaradi epidemije ne uredi. Zaradi izrednih razmer, ki so posledica razglašene epidemije zaradi širjenja koronavirusa, fizični vpogled v dokumentacijo do preklica epidemije ni mogoč, je opozoril Pustatičnik. 
15. aprila pa je potekel rok za oddajo ponudb za okrog 1734 kosov moških in ženskih uniform in drugih oblačil letalskih posadk Adrie Airways. Izhodiščna cena premoženja je bila 50.000 evrov, vendar nam je Pustatičnik povedal, da ponudb niso prejeli, zato namerava premoženje ponuditi po znižani vrednosti.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta