Pahor pozval na cepljenje. Verjame, da bomo 25. junija ponosno praznovali na Trgu republike

29.04.2021 16:32
"Če imate pomisleke, se posvetujte z ljudmi, ki jim zaupate. Cepljenje je varno in nam zagotavlja brezskrbnost," pravi predsednik.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Borut Pahor je marca, kot ostali politični vrh, dobil prvi odmerek cepiva AstraZenece.
Robert Balen

Predsednik republike Borut Pahor je prepričan, da se bo uresničila njegova novoletno želja, "da bomo 25. junija na Trgu republike skupaj, enotno, zadovoljno, ker smo bolj ali manj premagali epidemijo, in ponosno praznovali 30. obletnico ustanovitve naše države". Pozval je vse, ki razmišljajo, ali sprejeti vabilo na cepljenje ali ne: "Če imate pomisleke, se posvetujte z ljudmi, ki jim zaupate. Cepljenje je varno in nam zagotavlja brezskrbnost."

To je Pahor povedal, ko je danes obiskal še štab Civilne zaščite za ljubljansko regijo in s tem zaključil z obiski regijskih štabov, obiskal je vseh trinajst štabov civilne zaščite po Sloveniji. 

Pahor je spomnil na vseh trinajst obiskov regijskih štabov, ki jih je opravil od januarja. Izpostavil je pogum, samozavest, solidarnost in potrpežljivost ljudi v lokalnih skupnostih in na ravni regij, kar velja tudi za politično življenje. Dejal je, da bi nekaj tega potrebovali tudi na državni ravni, saj smo lahko le skupaj bolj uspešni. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta