Potnico je doletela globa: Kaj je policija ugotovila glede burnega dogajanja na brniškem letališču?

Va
06.07.2023 10:32

Policija se je oglasila o včerajšnjem incidentu na letalu Easyjeta, tik preden bi iz Ljubljane odletelo v London.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotografija je ilustrativna. 
Robert Balen

Policisti letališke policije so bili včeraj okoli 11:40 obveščeni o kršitvi javnega reda in miru na enem od letal v času priprave na let. Z zbiranjem obvestil so ugotovili, da se je ena izmed potnic nedostojno in nasilno vedla do drugih na letalu. Policisti so ji izdali plačilni nalog v višini 250 evrov in vodijo prekrškovni postopek po zakonu o varstvu javnega reda in miru, so danes sporočili iz Policijske uprave Kranj.

Kot smo že objavili, so na N1 poročali o nenavadnem incidentu na brniškem letališču, na letalu Easyjeta, ki bi bilo moralo ob 10. uri in 55 minut odleteti proti londonskemu Gatwicku, a se je v London nazadnje vrnilo prazno, brez potnikov. 

Drama na Brniku: Na letalu se je vnel hud spor med potnicama, posadka odpovedala let v London

Po informacijah N1 naj bi se bili dve mlajši potnici močno sprli, pri čemer se je ena vedla zelo nasilno, tudi do posadke.

Letalo je že imelo dovoljenje za vzlet, zaradi izrednega dogodka na krovu pa je posadka let odpovedala, poklicali so policijo ... 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta