Šarec bi kupil letalo, predsednica vabila mlade

Timotej Milanov Timotej Milanov
14.01.2023 05:20
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Nataša Pirc Musar in Marjan Šarec sta izrazila močno podporo modernizaciji Slovenske vojske, na drugi strani Sindikat ministrstva za obrambo zaostruje zahteve.
Nataša Pirc Musar in Marjan Šarec sta izrazila močno podporo modernizaciji Slovenske vojske, na drugi strani Sindikat ministrstva za obrambo zaostruje zahteve.
Robert Balen
"Vi ste braniki svobode, vladavine prava in dostojanstva vseh ljudi," je predsednica države in vrhovna poveljnica obrambnih sil Nataša Pirc Musar povedala ob svojem prvem uradnem obisku v Slovenski vojski (SV) in na ministrstvu za obrambo (MORS). Odločna podpora predsednice vojski prihaja v času, ko se SV nahaja pred težkimi izzivi, predvsem na področjih ustrezne opremljenosti in zadostnega števila kadrov. Tako je minister za obrambo Marjan Šarec napovedal nakup novega vojaškega transportnega letala in krepitev aktivnosti za privabljanje mladih v vrste SV. Na drugi strani se zaostrujejo zahteve vojaških sindikatov, ki zahtevajo pošteno plačilo za delo vojakov. 
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta