V igri za vodenje SD Fajonova in Prednik. "Odzivi s terena kažejo, da ne obstaja zgolj ena pot"

Žana Vertačnik Žana Vertačnik
27.08.2020 12:53

Soglasje h kandidaturi za predsednika Socialnih demokratov sta podala evropska poslanka in predsedujoča stranki Tanja Fajon ter poslanec Jani Prednik.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Predsedujoča SD in evropska poslanka Tanja Fajon na jesenskem kongresu, kot kaže, ne bo edina kandidatka za predsedniško mesto.
Robert Balen

Članice in člani SD so v sklopu evidentiranj za mesto predsednika oziroma predsednice SD predlagali članico stranke Sonjo Lokar, evropsko poslanko in predsedujočo SD Tanjo Fajon ter poslanca Janija Prednika. Kot so danes sporočili, sta soglasje h kandidaturi za to funkcijo podala Fajonova in Prednik, h kandidaturam za mesto podpredsednice pa med evidentiranimi 11 kandidatkami (le) štiri: Damijana Škrlj, Dominika Švarc PipanŽiva Vidmar in Ljubica Zgonec Zorko. Prihajajoči ponedeljek bo kandidatne liste pripravila kandidacijska skupina, zatem jih bo potrjevalo še predsedstvo stranke.

Poslanec Jani Prednik. 
Nejc Strojnik
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta