V stranki DeSUS terjajo od Pivčeve pojasnila, v SDS jo usklajeno podpirajo. Na javni televiziji medtem razkrili nov račun

DR
04.08.2020 11:01

"Nisem bil ravno navdušen nad dejanji, ki so se zgodila v zvezi s popravo računov," je za Televizijo Slovenija povedal Branko Seljak, direktor Hotela Marina.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Robert Balen

Medtem ko v poslanski skupini DeSUS od predsednice stranke Aleksandre Pivec enotno zahtevajo konkretna pojasnila in dokumentacijo o ravnanjih, povezanih z obiskom podjetja Vinakras in občine Izola, pri čemer termin srečanja usklajujejo kar preko sporočil za javnost - poslanci bi se sestali v petek, Pivčeva pa se v Ljubljano vrača prihodnji teden -, se zdi, da podpredsednica vlade večje zaupanje uživa v koalicijski partnerici SDS. Kot je znano, je premier in predsednik SDS Janez Janše takoj po tem, ko so se pojavili očitki glede njenega obiska na Krasu, na družbenem omrežju Twitter zapisal, da se "od članov vlade enako kot povsod drugod v normalnem svetu pričakuje, da bodo promovirali domača podjetja, podjetnike in kmete, njihove izdelke in destinacije. Čim več, tem bolje".
Med vikendom, ko je javnost čakala na njena pojasnila glede obiska v izolski občini, se je Pivčeva družila še z enim vidnim članom SDS, in sicer zunanjim ministrom Anžetom Logarjem, ki je sproščeno vzdušje ob kozarcih vina ovekovečil tudi za svoj Instagram profil.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CDY1XsWFQqH/{/instagram} 
{twitter}https://twitter.com/TomazLisec/status/1290246003220717569{/twitter}
Zapisov podpore iz krogov največje parlamentarne stranke je še več. Na družbenem omrežju Twitter se je oglasil tudi poslanec SDS Dejan Kaloh"Spoštovana ministrica Aleksandra Pivec si zasluži ob medijskem stampedu vso podporo! Družina je dejansko sveta zadeva. Zavržno je, da se medijski predatorji in levosučni politični pajaci spravljajo še na mladoletne otroke. Pod črto pa: Izkoriščanja položaja ni bilo!"  
{facebookpost}https://www.facebook.com/StrankaDeSUS/posts/4672519336095369{/facebookpost}
{twitter}https://twitter.com/DKaloh/status/1290545518947504135{/twitter}

Včerajšnji zapis Aleksandre Pivec na Facebooku so sicer podprli tudi drugi vidni člani SDS, med drugimi Janša in vodja poslanske skupine Danijel Krivec

Podpora predsednici DeSUS
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta