(VIDEO) Učenci OŠ Vojnik so se s posnetkom zahvalili vsem, ki v teh časih pomagajo

Rozmari Petek Rozmari Petek
09.04.2020 16:53

Ob drugačnem življenju so spoznali nove vrednote, zato so se v videu zahvalili vsem, ki pomagajo, da lahko družba dokaj normalno funkcionira

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Učenci OŠ Vojnik se vsem aktivnim v teh dneh zahvaljujejo s posnetkom na youtubu.
Simona Šarlah

V ponedeljek zvečer so učenci OŠ Vojnik na youtubu objavili posnetek, s katerim se zahvaljujejo vsem ljudem, ki v času koronavirusa delajo; v enem dnevu so zabeležili 2 tisoč ogledov. "Želimo, da si posnetek ogleda čim več tistih, ki jim je posnetek namenjen," izpostavlja mentorica Simona Šarlah. "Življenje se nam je v nekaj tednih popolnoma obrnilo na glavo. Prisiljeni smo bili začeti razmišljati in funkcionirati drugače. Vrednote so se spremenile. Začeli smo ceniti stvari, ki so se nam nekoč zdele samoumevne. Začeli smo drugače gledati na nekatere ljudi. Zato smo se v šolskem parlamentu Osnovne šole Vojnik odločili, da se na naš način zahvalimo vsem, ki na različne načine pomagate in se trudite, da lahko naša družba kolikor toliko normalno funkcionira tudi v teh težkih časih," je še dodala Šarlahova. Video so učenci sami posneli v le treh dneh. 
{embed_youtube}https://youtu.be/0H9iskyM3gU{/embed_youtube}

Zahvala vsem, ki zadnje tedne vseeno delajo. 
Simona Šarlah
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta