(VIDEO) V Zagrebu je veter med neurjem porušil žerjav, v njem je bil indijski delavec, tukaj je posnetek

M.R.
20.07.2023 10:10

Včeraj popoldne se je v Zagrebu med hudim neurjem, v katerem sta umrli tudi dve osebi, na gradbišču v Črnomercu zrušil žerjav. V njem je bil v tistem trenutku tudi delavec, ki pa je imel veliko srečo, saj je padec preživel.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Posledice včerajšnjega neurja v Zagrebu.
Twitter/MUP

Bil je sicer poškodovan in so ga zato hospitalizirali. Spletni portal Index navaja svoje vire, ki so povedali, da ima zlomljeno levo roko in ni v smrtni nevarnosti. Sinoči ga je v bolnišnici Sveti Duh obiskal tudi minister za zdravje Vili Beroš.

Index poroča, da gre za 36-letnega indijskega državljana. Po vsem sodeč mu je življenje rešila roka žerjava, ki je najprej udarila ob tla, šele nato pa tudi kabina, v kateri je bil on, poroča hrvaški portal. 

K sreči pa tudi na cesti, na katero je padel žerjav, ni bilo nikogar, tako da ni bilo še drugih žrtev. Edini, ki je bil poškodovan pri zrušenju mogočnega žerjava, je omenjeni delavec iz Indije. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta