Vloga medijev v današnji družbi: V tisku in na spletu naša zaveza ostaja kakovostno in odgovorno novinarstvo

A. T., B. R.
22.12.2020 13:30
Naša življenja so se v zadnjem letu postavila na glavo. Nič več ni, kot je bilo. Trenutna situacija nas je prisilila, da smo svoja življenja na hitro preselili v digitalni svet. In kot je zapisal Milton Friedman v enem od svojih esejev: Samo kriza – dejanska ali dozdevna – ustvari resnične spremembe.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinšek

Prilagajanje novim razmeram med pandemijo covida-19 je močno vplivalo na podjetja in posameznike. Tehnologiji se moramo zahvaliti, da nas zaprtje ni poslalo v družbeno osamo, temveč smo svoje odnose in družbeno delovanje lahko preselili na splet. Tehnološki trendi, ki smo jih bili primorani sprejeti čez noč, bodo ostali z nami tudi po pandemiji.

Tudi na Večeru smo se prilagodili, naša novinarska ekipa deluje brez prestanka, da za vas, naše cenjene bralke in bralce, ustvarja kakovostne, kritične in zanimive vsebine ter vam prinaša zanesljive, preverjene, relevantne in ažurne informacije.

Sašo Bizjak

Še nikoli ni bila medijska pismenost tako ključnega pomena za prepoznavanje in ovrednotenje prejetih informacij. Poznavanje ozadij in sosledij vzrokov in posledic je nujno za objektivno sklepanje in ravnanje, različna mnenja pa pomagajo pri razumevanju sveta.

Verjamemo, da ima novinarstvo moč, da izpopolni in obogati življenje svojih bralk in bralcev. Skozi desetletja smo to počeli s pomočjo tiskanih izdaj, sedaj pa tudi s pomočjo digitalnih naprav. Življenje narekujejo trendi, na katere se moramo slej ko prej privaditi vsi. Zato vam z novimi paketi ponujamo neomejen dostop do kakovostnega novinarstva na digitalnih napravah.

Na voljo imate digitalna paketa Večer Plus in Večer Premium:

Digitalni paket Večer Plus:

Digitalni paket Večer Premium:

Digitalni paketi so odgovor za vse, ki želite dostopati do kakovostnih vsebin. Izjemno bomo hvaležni vsem, ki ste pripravljeni z naročnino na Večer Plus ali Večer Premium finančno podpreti naša prizadevanja in naše delo. Tako v tisku kot tudi na spletu pa naša zaveza za zmeraj ostaja kakovostno in odgovorno novinarstvo. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.