Zaradi prometne nesreče v Mariboru zaprt prometni pas

A.LA.
21.05.2022 08:28

Preverite, kakšno je stanje na slovenskih cestah.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Marko Vanovšek

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je na cesti Hoče-Maribor v Mariboru na Tržaški cesti zaradi prometne nesreče zaprt en prometni pas.

Danes bo na dolenjski avtocesti predvidoma do 13. ure, zaprt uvoz Novo mesto vzhod proti Obrežju. Obvoz je speljan preko priključka Novo mesto zahod. Zaprta je tudi cesta Dolenje Kronovo-Dobrava, v Družinski vasi, do 19. ure. Cesta Jurklošter-Dežno bo na mostu pri Marijini vasi zaprta do nedelje, do 17. ure.

Zaradi vaje v predoru Golo Rebro bo v nedeljo, 22. 5. 2022, od 6. do 13. ure zaprta štajerska avtocesta v obe smeri. Proti Ljubljani med priključkoma Slovenske Konjice in Dramlje, proti Mariboru pa med Celjem center in Slovenskimi Konjicami, v tej smeri bosta zaprta tudi priključka Celje vzhod in Dramlje. Obvoz bo urejen po regionalni cesti Slovenske Konjice-Vojnik-Celje v obe smeri.

Na primorski avtocesti bo do 24. junija zaradi gradnje obvoznice na Vrhniki zaprt izvoz Vrhnika iz smeri Kopra. Obvoz je urejen preko priključka Logatec.

V nedeljo bo kolesarska prireditev potekala na področju treh občin Cerklje, Komenda in Kamnik.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta