(FOTO) Znani nogometni vratar po nesreči v komi, njegova žena objavila ganljivo pismo

A.L.
14.06.2023 11:48

"Že od začetka sem vedela, da boš ti ljubezen mojega življenja. Še nikoli nisem srečala nikogar z bolj plemenitim in lepšim srcem, kot je tvoje, zaradi katerega želijo vsi biti blizu tebe."

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Sergio Rico, drugi vratar francoskega nogometnega prvaka PSG, je po nesreči pri jahanju v Andaluziji hospitaliziran in se še vedno bori za življenje. 29-letni Španec je padel s konja, ta pa ga je ob padcu s kopitom zadel v glavo. Utrpel je hude poškodbe glave.

Ob strani mu ves čas stoji njegova žena Alba Silva, s katero bi 11. junija praznovala prvo obletnico poroke. Na družbenih omrežjih je delila ganljiv zapis: "11. junij. Pred letom dni je bil to najsrečnejši dan mojega življenja, čakal si me pred oltarjem s solznimi očmi, ko si gledal, kako prihajam z vsemi ljudmi, ki jih imava rada. Vedno se spomnim tega pogleda. To je bil trenutek, o katerem sva sanjala, odkar sva se spoznala. Že od začetka sem vedela, da boš ti ljubezen mojega življenja. Še nikoli nisem srečala nikogar z bolj plemenitim in lepšim srcem, kot je tvoje, zaradi katerega želijo vsi biti blizu tebe."

"Nikoli me ne pustiš na cedilu, si najbolj pogumen in močan človek, kar jih poznam, zato vem, da ne boš obupal, za naju, za najino družino, ki jo morava še razširiti, za vse srečne trenutke, ki mi jih dolguješ, za vse ljudi, ki te imajo radi, za vse obletnice, ki jih morava praznovati, moja ljubezen. Ni bila takšna obletnica, kot sem si jo predstavljala, vendar obljubim, da bova, ko se boš zbudil, praznovala vsak dan, ki ga imava skupaj. Tako zelo te pogrešam. Ljubim te, moj Serg."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta