Nova slovenska okrepitev na Reki, v upravo kluba prihaja ...

M.K.
16.09.2020 14:07

David Kastelic je novi član uprave hrvaškega prvoligaša

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Predsednik Damir Mišković (v sredini) je v upravi pozdravil nova člana, Davida Kastelica in Nikolo Ivaniša.
Hnk Rijeka

Slovensko-reške vezi se krepijo. Iz hrvaškega nogometnega prvoligaša Rijeka, ki ga je pred tremi leti do zgodovinskega naslova državnega prvaka odpeljal aktualni selektor Slovenije Matjaž Kek, trenutno pa na njegovi klopi sedi Simon Rožman, so sporočili, da imajo dva nova člana uprave kluba. Ob Nikoli Ivanišu, podžupanu Reke, je bil v upravo imenovan še David Kastelic, predsednik uprave Zavarovalnice Sava.
"Sodelovanje med Zavarovalnico Sava in Rijeko se je začelo pred nekaj več kot štirimi leti. Ob vstopu na hrvaško tržišče smo iskali perspektiven brend. V štirih letih smo spoznali klub, neverjetno je, koliko podobnosti je med nami," je ob imenovanju dejal 54-letni Mariborčan, ki ima ob gospodarskih tudi športne izkušnje, saj je predsednik organizacijskega komiteja Zlate lisice, Zavarovalnica Sava pa je tudi eden od glavnih sponzorjev NK Maribor.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta