Policisti prosijo za pomoč pri iskanju prekrškarja s Fazanerije

M.D.
20.02.2024 15:13

S Policijske uprave Murska Sobota pozivajo vse, ki razpolagajo z informacijo o osebi, ki je odvrgla pirotehnični izdelek ob igrišče, oziroma imajo posnetek detonacije ali storilca, da o tem obvestijo policijo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Grega Wernig

Ker policisti še niso identificirali osebe, ki je na nedeljski tekmi med Mariborom in Muro ob igrišče vrgla pirotehnično sredstvo, po detonaciji katere je bilo poškodovanih sedem oseb, javnost pozivajo, da jim pomaga.

"V nedeljo, 18. februarja, je na prvenstveni nogometni tekmi med ekipama NŠ Mura in NK Maribor v Murski Soboti, v 57. minuti tekme neznani storilec iz sektorja, ki je bil namenjen organizirani navijaški skupini Viole, proti igrišču vrgel močnejši pirotehnični izdelek, ki je padel na tla ob igrišču. Vsled detonacije je bilo poškodovanih sedem oseb. Policisti pozivamo vse, ki bi razpolagali z informacijo o osebi, ki je odvrgla pirotehnični izdelek na igrišče oz. s posnetkom same detonacije ali storilca, da o tem obvestijo policijo na telefonsko številko 113 oz. anonimni telefon 080-1200," so zapisali na PU Murska Sobota.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta