Ariana Grande se poslavlja in sporoča: Še vedno se moram učiti in zdraviti

S. B.
04.11.2019 14:44

Priljubljena ameriška zvezdnica se je že poslovila od leta 2019 in od boleče preteklosti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Leta 2019 še ni konec, a že dva meseca pred iztekom je ameriška zvezdnica Ariana Grande potegnila črto in se od njega poslovila. Minilo je namreč leto dni, odkar je posnela skladbo Thank U, Next, s katero je želela končati žalostno obdobje preteklih let. Mnogi so pesem, ki je postala svetovna uspešnica, označili za njeno najbolj iskreno doslej, saj se je v njej simbolično poslovila od zveze s komikom Petom Davidsonom in od nekdanjega fanta, umrlega raperja Maca Millerja.
{twitter}https://twitter.com/ArianaGrande/status/1191053287610433536{/twitter}
26-letnica ima za seboj zelo čustveno naporno obdobje, a je prepričana, da znova stoji trdno na nogah. Večino leta je preživela na turneji promocije albuma omenjene pesmi, bila delovna, vztrajna in se veliko posvečala sebi ter svojim oboževalcem, za katere pravi, da so ji bili vedno v veliko oporo. Prav njim je prek družbenih omrežil pred dnevi sporočila: "Vse najboljše ‘thank u, next'. Ne morem verjeti, da sem bila v preteklem letu sama več kot kadarkoli doslej. Ne morem verjeti, koliko srečanj s svojim terapevtom sem imela, kolikokrat sem pela to pesem, koliko sem se medtem naučila in se zdravila. Še vedno se moram učiti in zdraviti."
{embed_youtube}https://youtu.be/gl1aHhXnN1k{/embed_youtube} 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta