Dvorna dama močno udarila po Meghan: "Mislila je, da se bo naokoli vozila v zlati kočiji"

D.Ži
27.03.2020 09:41

Brez zadržkov je o vojvodinji susseški spregovorila nekdanja najtesnejša zaveznica kraljičine sestre.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

"Vojvodinji susseški ni bilo jasno, da bo morala trdo delati. Mislila je, da se bo naokoli vozila v zlati kočiji samo zato, ker se je pridružila kraljevi družini," povsem odkrito o ženi princa Harryja razmišlja lady Anne Glenconner, nekoč najtesnejša zaupnica princese Margaret, kraljičine mlajše sestre. 87-letnica si je drznila o Meghan javno povedati kar nekaj krepkih in neolepšanih misli. "Ni se zavedala, da jo bo, potem ko se bo pridružila Firmi in se poročila s Harryjem, čakal cel kup dela," pravi. "Če je mislila, da jo bodo prevažali v zlati kočiji, se je zmotila. Hitro je spoznala, da je vse skupaj precej dolgočasno," dodaja lady, medtem ko sta Harry in Meghan trenutno izolirana v prijateljevi megalomanski vili v Vancouvru.
Svoje zadnje kraljevske dolžnosti sta v Londonu oddelala. Konec meseca se tudi uradno odmakneta od kraljeve družine in podata na pot finančne neodvisnosti. 

Profimedia
Vojvodinja Meghan je pristala na sosednjem balkonu. 
epa
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta