(FOTO) 20 let po slavni mami za naslovnico iste revije pozirala tudi njena 16-letna hči Lena Klum

Gr.G.
12.04.2021 10:25
Nemška manekenka Heidi Klum je bila pred dvema desetletjema prvi model na naslovnici nemške različice Glamour Germany.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Leni Klum stopa po stopinjah svoje mame Heidi Klum.
Profimedia

Dve desetletji po tem, ko je kot prva manekenka za naslovnico nemške različice revije Glamour pozirala Heidi Klum, se je sedaj na istem mestu znašla še njena komaj 16-letna hči LenaGlamour Germany tako z Leno na naslovnici obeležuje dvajsetletnico izhajanja.

Lena je za revijo povedala, da si je že dolgo želela pozirati, a ji njena mama tega doslej ni dovolila. "Sedaj se končno lahko pričnem ukvarjati z manekenstvom. Zelo sem navdušena," je povedala za revijo in izpostavila, da ji je velika čast to izkušnjo deliti z mamo.

16-letnica je meseca januarja odprla tudi berlinski teden mode, le mesec dni po tem, ko je skupaj z mamo krasila naslovnico nemške revije Vogue. Na družbenem omrežju Instagram najstnici sledi že več kot 775.000 ljudi. 

"Že od svojega 11. leta prosim mamo, naj mi omogoči, da imam javni profil na Instagramu," je dejala. Pravi, da sme v zadnjih tednih končno pokazati svoj obraz, ob tem pa prizna, da je vesela, da ji mama tega prej ni dovolila, saj bi verjetno obžalovala številne prejšnje objave. 

Heidi Klum je že decembra lani razkrila, da si Lena želi iti po njenih stopinjah. "Vedno sem mislila, da je še premlada, prav tako sem se odločila, da hčerke ne bom izpostavljala očem javnosti," je dodala. Sedaj ko je dopolnila 16 let in že lahko vozi avto, pa je mama spoznala, da je čas za prve večje korake v svetu mode.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta