(FOTO) 26-letnica služi 28.000 evrov mesečno, a se ji zdi odvratno, kaj ljudje počnejo ob njenih fotografijah

D.Ži
12.12.2019 10:16

Spletna zvezdnica trdi, da ima kup nespodobnih ponudb zvezdnikov, ki se javnosti predstavljajo kot srečno poročeni moški.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Vročekrvna Brazilka Natalia Garibotto, ki ji na Instagramu sledi več kot 1,6 milijona ljudi, trdi, da je njeno delo zelo donosno, a hkrati tudi odvratno. 26-letnica je razočarana nad neprimernimi sporočili, ki jih pošiljajo oboževalci, ima pa tudi pravo zbirko nespodobnih ponudb zelo znanih moških, ki se javno predstavljajo kot srečno poročeni družinski ljudje.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B58GlpuHxUE/{/instagram}
"Sporočila so šokantna. Vedno je tukaj kak tip, ki bi me rad z letalom poslal v Dubaj in mi za to ponuja od 50 do 100 tisoč dolarjev. Najbolj me presenečajo športniki, ki imajo žene. Dajejo vtis, da so srečno poročeni, a mi neprestano pošiljajo sporočila. Tudi reperji," je povedala za portal LAD Bible, kjer preberemo tudi, da zapeljiva Natalia mesečno zasluži okoli 28.000 evrov. Sama meni, da njene fotografije na Instagramu pogosto pritegnejo napačno vrsto pozornosti.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B5ljjNeneFA/{/instagram}
"Vedno se začne tako, da moški pišejo, kako lepa sem. A ko jim ne odgovorim, mi kmalu sporočijo, da sem grda. Mislim, da so dekleta na Instagramu še hujša od njih. Spoznala sem veliko žensk, ki sem jih imela za prijateljice ali sodelavke, a so me poskušale okrasti, o meni so širile neresnične zgodbe in me ogovarjale," pravi Natalia, prepričana, da lahko večino svoje slave pripiše popolni zadnjici, ki jo rada pokaže, četudi z mešanimi občutki.
"Ko pomislim, da se ljudje ob mojih fotografijah zadovoljujejo, se mi to zdi odvratno. Priznam pa, da mi samozavest dvigujejo ljudje, ki mi v resničnem življenju govorijo, kako sem jim všeč in kako dobro sem videti. Kar pomeni, da sem tudi v resnici videti tako kot na fotografijah," sklene spletne vplivnica.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B4nRpTRHrvb/{/instagram}
 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta