(FOTO) Adele pokazala neverjetno preobrazbo, izgubila je več kot 45 kilogramov

D.Ži
06.05.2020 00:00

Oboževalci se kar ne morejo načuditi vitkemu pasu priljubljene britanske pevke, ki je zadnje leto za svojo postavo trdo garala.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Potem ko je v zadnjem letu izgubila neverjetnih 45 kilogramov, se javnost kar ne more načuditi preobrazbi britanske zvezdnice Adele. Svojo zadnjo sliko je na splet poslala, da bi se oboževalcem zahvalila za rojstnodnevne čestitke in mnoge spet pustila brez besed. V oprijeti črni obleki je pokazala svojo novo vitko linijo. "Hvala vsem za rojstnodnevno ljubezen. Upam, da ste vsi ostali na varnem in pri zdravi pameti v tem norem času. Zahvalila bi se vsem delavcem, ki za nas tvegajo svoja življenja. Vi ste res naši angeli," je pripisala fotografiji.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B_1VGc5AsoZ/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Med prvimi se je s komentarjem oglasila manekenka Chrissy Teigen, žena Johna Legenda, ki ji je napisala: "Pa saj me hecaš!" In ni edina, ki Adele skoraj ni prepoznala. Oboževalci se kar ne morejo načuditi njenemu novemu vitkemu pasu. Fotografija je v samo eni uri zbrala več kot milijon všečkov.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta