(FOTO) Zdaj je znano: Adele težo prepolovila s pomočjo diete, ki jo obožuje tudi sestra Kate Middleton

A.L.
19.02.2020 17:48

"Kredibilen trener ne bi svoje stranke stradal s samo 1000 kalorijami na dan” so pred časom dejali poznavalci za zdrav način življenja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Britanska pevka Adele v zadnjih tednih bolj kot s svojo glasbo navdušuje z videzom. 31-letnica iz Tottenhama je uspela prepoloviti svojo težo in postala skoraj neprepoznavna. Njeni oboževalci so zaskrbljeni, da je pevka v želji po vitki postavi šla nekoliko predaleč, nad nenavadno dieto, ob kateri je dnevno zaužila le tisoč kalorij, pa z glavami zmajujejo tudi prehranski strokovnjaki. "Kredibilen trener ne bi svoje stranke stradal s samo 1000 kalorijami na dan” so pred časom dejali poznavalci za zdrav način življenja.
{twitter}https://twitter.com/adeledailynet/status/1226932318130130945{/twitter}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B6bUG27gnWs/{/instagram}
Doslej je bilo znano le, da je Adele večinoma uživala le zelene smutije, zdaj pa je prišlo na dan, kakšna dieta naj bi ji v resnici pomagala do preobrazbe. Izbrala je dieto "sirtfood", ki v tujini že nekaj časa velja za pravi hit, pred časom se je po njej prehranjevala tudi Pippa Middleton.  

Profimedia
Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta