(FOTO) Anela, partnerka Lada Bizovičarja, le nekaj mesecev po porodu odvrgla oblačila in pokazala postavo

A.L.
27.07.2021 15:42
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Lado Bizovičar in njegova izbranka, manekenka Anela Šabanagić, zasebno življenje le redko delita na družbenih omrežjih. Zato ne preseneča, da sta redkobesedna tudi takrat, ko se pojavljajo vprašanja o njuni družini. O njunem razmerju in družini je znano le malo, jasni pa je, da se je njuni prvorojenki pred kratkim pridružila sestrica, njeno ime ostaja skrivnost.

Anela je zdaj na svojem Instagram profilu vendarle delila nekaj utrinkov s skupnega dopusta, ki so ga preživeli v Rovinju. Tam jim je, kot kaže, družbo delala dobra prijateljica in ustanoviteljica Odprte kuhne Alma Kochavy z družino.

Velenjčanka, ki danes skupaj z Ladom Bizovičarjem in njunima hčerkama živi v Ljubljani, je na družbenem omrežju objavila fotografijo, na kateri ji družbo dela prav Alma. Prijateljici pozirata v kopalkah, Anela pa je pokazala, da je kljub temu, da je komaj postala mamica, videti izvrstno.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta