(FOTO) Naša nekdanja misica pokazala svoje nove kilograme: Sprašujejo me, če sem nesrečna

D.Ži
13.04.2021 09:31
Ajda Sitar je povsem iskreno spregovorila o svoji poporodni postavi in dodala, da se z njo prav zelo ne obremenjuje, saj je rojstvo novega življenja pomembnejše od tega.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ajda Sitar z možem Janom Žumrom
Mediaspeed

Še ena lepa znana mamica! Priljubljena lepotna blogerka Ajda Sitar, znana tudi kot mis športa 2009, je pred devetimi meseci rodila deklico, ki sta jo z možem poimenovala Rubi. Povsem iskreno je tokrat Ajda na spletu spregovorila o temi, v kateri so se zagotovo našle mnoge novopečene mamice. Tudi Sitarjeva se ukvarja s kilogrami in postavo, ki še vedno ni takšna, kot bi si želela. Hkrati svojim sledilkam in sledilcem pošilja pomembno sporočilo: s težo in oblinami se ne obremenjuje preveč, saj je bilo rojstvo novega življenja pomembnejše od konfekcijske številke.

"Devet mesecev in pol po porodu še vedno s toliko kilogrami viška, da starih kavbojk ne zaprem, s črtico, ki me bo do konca življenja opominjala na rojstni dan najine Rubi. Najinega vse. In ko me vprašajo, ali sem zadovoljna s svojim telesom danes, jim odgovorim z 'ne'. Pa me vprašajo, ali sem nesrečna in obremenjena, pa je odgovor tudi 'ne'. Je pa zanimivo, da se s tem, koliko kilogramov viška nosim, bolj ukvarjajo drugi kot pa jaz sama (in mislim, da to pove precej o njih in ogromno o tem, zakaj so določene mamice zares obremenjene s svojim poporodnim telesom). Lahko bi rekla, da sem ena tistih 'srečnic', ki je poporodne spremembe sprejela in me ne obremenjujejo do te mere, da bi bila nesrečna, nisem pa ena tistih srečnic, ki bi ji dojenje čudežno stopilo vse kilograme, genetske loterije tu očitno nisem zadela," povsem iskreno piše  Ajda, ki pa kljub vsemu poskuša uvesti nekaj sprememb.

Med drugim si pomaga z masažo brazgotine, telovadbo in dolgimi sprehodi. "Da bom super fit mami, ki bo morala že zelo kmalu dirkati za malo divjakinjo. No, pa tudi zato, da bom ponovno zapela te preozke neraztegljive kavbojke. Moje telo ne bo nikoli več enako. Tudi moje življenje ne. In čisto ok je tako," pravi naša simpatična spletna zvezdnica.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta