(FOTO) Bivša misica delila fotografijo po težki operaciji: "Neštetokrat so mi postavili napačno diagnozo"

A.L.
20.11.2020 15:45
"Boleča menstruacija ni normalna. Pri vsaki, ki ima endometriozo, razumem depresijo in osamljenost, ki se lahko pojavita zaradi stanja, ki je tako boleče in tako težko, da ga ljudje ne morejo razumeti," sporoča nekdanja mis.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Nekdanja mis Universe Olivia Culpo je sledilcem na Instagramu razkrila, da ima za sabo težko operacijo, kar je potrdila tudi s fotografijo z bolnišnične postelje. Kot je razkrila, je bil razlog za operacijo endometrioza, glavni namen fotografije pa naj bi bil predvsem ta, da ženske opozori na resnost te bolezni.

"Endometrioza je stanje, pri katerem tkivo maternične sluznice začne rasti v drugih delih telesa in povzroča bolečino. Lahko vpliva na plodnost in splošno zdravje, zagotovo pa vpliva tudi na počutje," je opisovala 28-letnica in priznala, da so ji zdravniki neštetokrat postavili napačno diagnozo.

"Boleča menstruacija ni normalna. Pri vsaki, ki ima endometriozo, razumem depresijo in osamljenost, ki se lahko pojavita zaradi stanja, ki je tako boleče in tako težko, da ga ljudje ne morejo razumeti. Težko je, ko kronične bolečine niso potrjene, obenem pa ne dobite odgovora ali razumevanja."

Postavno Olivio Culpo, ki je na izboru za mis Universe zmagala leta 2012, so v komentarjih podprle številne sledilke, tudi zvezdnice, med njimi Lindsey Vonn

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta