Renee šokirala potnika na vlaku: "O, bog, saj to ste vi! Zelo ste si podobni!"

Saša Britovšek Saša Britovšek
12.09.2019 06:03

Renee Zellweger že čaka na nominacijo za oskarja. Njen najnovejši film Judy je bil pred kratkim predstavljan na filmskem festivalu v Torontu, svetovno kinematografsko premiero pa napovedujejo za 27. septembra. Tisti, ki so ga videli, so nad igralkino transformacijo v Judy Garland navdušeni.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Renee Zellweger na mednarodnem filmskem festivalu v Torontu ob premieri biografske drame Judy.
Mario Anzuoni

Biografska drama o pojoči legendi iz srede prejšnjega stoletja prikazuje pevko pozimi leta 1968, ko je pripotovala v London na pettedensko popolnoma razprodano turnejo. To je trideset let po njeni znameniti uprizoritvi Doroteje v Čarovniku iz Oza in le leto dni pred njeno smrtjo. Judy Garland je izčrpana, na robu psihičnega zloma in nepopisno pogreša svoje otroke. Medtem ko se sprašuje, zakaj nima sreče v življenju, pa njena slava v Londonu prerašča vsa pričakovanja. Režiser Rupert Goold je, vsaj po prvih odzivih sodeč, fantastično izbral glavno igralko. Ameriška zvezdnica Renee Zellweger, ki je letos dopolnila petdeset let in je ob legendarni drobceni Judy doživela popolno filmsko preobrazbo, je osupljivo neprepoznavna. Še bolj kot igralsko, navdušuje pevsko, pripovedujejo njeni soigralci, ki jih je Renee dobesedno šokirala, sploh z odrskim nastopom večne klasike Somewhere over the rainbow. Zellwegerjeva, ki je vsak dan snemanja najprej dve uri preživela v maski, kjer so ji popolnoma spremenili obrazne poteze, z lečami spremenili barvo oči in nadeli temno lasuljo, je vse pesmi v filmu posnela sama.

Renee Zellweger neprepoznavna kot Judy Garland. 
Profimedia
Igralka pred petimi leti, ko je javnost šokirala s svojo "osveženo" podobo. 
Reuters
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta