(FOTO) Bivša žena zvezdnika Obalne straže je danes zapita brezdomka, ki se prehranjuje iz košev za smeti

D.Ži
04.03.2022 11:00

Tragično življenje Loni Willison. Nekoč je živela med hollywoodsko elito, danes pa životari iz dneva v dan, a pomoč zavrača.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Nekdanjo ženo zvezdnika televizijske serije Obalna straža Jeremyja Jacksona, 38-letno Loni Willison, so te dni fotografi opazili, ko je bosa hodila po ulicah Los Angelesa. Nekdanjo manekenko so v javnosti videli prvič po lanski pomladi, brskala je po smeteh na Venice Beachu, poroča Daily Mail.

Profimedia

Loni je danes skoraj nemogoče prepoznati. Brezdomka je že od leta 2016. Istega leta je nekdanja manekenka doživela živčni zlom, nekdanja punca Jeremyja Jacksona Cindy Kovacs pa je za britanske tabloide komentirala, da igralec svoji bivši ženi, s katero se je razšel leta 2014, ni želel pomagati. 

Profimedia

"Slabo mi je bilo zaradi njegove reakcije. Preprosto vseeno mu je bilo," je dejala.

Profimedia

Predlani je Loni za medije povedala, da ne želi nikakršne pomoči, sploh pa ne s strani bivšega moža. Že mesece ni nikogar poklicala. "Lahko živim sama. Imam vse, kar potrebujem, in ti ljudje me nočejo videti. Nimam mobilnega telefona in nihče me ne more dobiti, ampak imam hrano in prostor za spanje," je rekla.

Profimedia

Nekdanja manekenka je bila med letoma 2012 in 2014 poročena z Jeremyjem, nato je izginila leta 2018, ko so jo prijatelji poskušali prepričati, naj gre na kliniko za zdravljenje odvisnosti od metafetamina in alkohola. Po nizu hudih sporov in ekscesov je njun zakon propadel. 

Profimedia

Willisonova je delala kot asistentka v centru za plastično kirurgijo v Los Angelesu, nato je leta 2016 doživela živčni zlom, bila odpuščena in izgubila je dom. Nekaj ​​časa je delala tudi kot fitnes inštruktorica in krasila naslovnice nekaterih revij, a so psihične težave njeno kariero predčasno prekinile.

Jeremy Jackson in Loni Willison na havajskih medenih tednih leta 2012.
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta