Pamela Anderson ima vsega dovolj in sporoča: Za vedno se umikam!

D.Ži
03.02.2021 09:51
V času, ko nekateri živijo zgolj od objav na družbenih omrežjih, se nekdanja seksbomba odmika od ponorelega spleta.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Z leti se je pozornosti in podrobnega seciranja vsakega svojega koraka očitno najedla do sitega. Oboževalci imajo Pamelo Anderson še vedno zelo radi, čeravno je njenim porokam in ločitvam v zadnjem času kar težko slediti. 53-letna nekdanja zvezdnica kultne serije Obalna straža se je očitno odločila v svoje življenje uvesti nekaj sprememb in začela je tam, kjer nekateri najbolj blestijo. Na svetovnem spletu. Sporočila je, da se bo za vedno umaknila z družbenih omrežij in to v času, ko nekateri živijo zgolj od spletnih objav. Njenih 1,2 milijona sledilcev ni prav nič navdušenih.

Ob slovesu z Instagrama je zapisala: "To je moja zadnja objava." In zapis nadaljevala v zelo resnem tonu. Sporočila je, da ne bo več uporabljala facebooka, instagrama in twitterja. "Želijo nam nadzorovati možgane. Družbena omrežja me nikoli niso zanimala, zdaj pa se končno počutim svobodno, predala sem se naravi in branju. Hvala za ljubezen," je dodala. 

Pred kratkim se je poročila že petič in očitno se svoji zvezi tokrat želi posvetiti malce bolj. Tokrat ji je srce ukradel varnostnik, spomini na njene zveze s Tommyjem Leejem, Rickom Solomonom, Kidom Rockom in neštetimi drugimi pa so še zelo živi. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta