(FOTO) Britney Spears pozirala razgaljenih prsih in pojasnila, ali je res noseča

17.08.2021 10:35
Glasbena zvezdnica se zadnje tedne počuti svobodno kot že dolgo ne, kar lahko razberemo tudi iz popolne odsotnosti nedrca v njenem življenju.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Nekdanja pop princeska Britney Spears je spet objavila fotografijo, na kateri jo vidimo zgoraj brez. Provokativni utrinek je opremila z zapisom, v katerem se je dotaknila govoric, da je noseča in da si je dala operirati prsi. "Ne, ljudje. Nisem bila na operaciji prsi, niti nisem noseča. Na teh fotografijah imam prsi zato, ker sem se najedla," je napisala in pojasnila tudi, zakaj zadnje čase objavlja toliko polgolih fotografij. "Ko je ženski vroče in se želi sleči ... Ne, ne govorim o slačibarih ali nastopih. Govorim o situaciji, ko ste v avtomobilu in dojamete, da sredi poletja nosite majico z dolgimi rokavi. Odziv vsake ženske, ko se sleče, je: počutim se prekleto bolje. Zato tudi mislite, da izgledate bolje," pojasnjuje Britney. "Imela sem milijon nastopov, na katerih sem naredila to, in na moje ogorčenje včasih nisem bila videti dobro. Pogosto. Sramotno je, a v svoji domišljiji sem se počutila odlično," pravi in dodaja, da se je zaradi nastopov preveč ukvarjala s svojim telesom, kar se ji ne zdi privlačno. 

Pričakovala je, da jo bodo sledilci vprašali, zakaj je zadnje čase tako pogosto slečena, zato je pripravila odgovor: "Želela sem se videti na lažji način, golo, kakršna sem rojena. Ko ponovno pogledam fotografije, se mi zdi nadrealno. Videti sebe v najčistejši obliki mi dokazuje, da bolečina, solze in težka bremena niso to, kar sem. Sem ženska. Lepa, občutljiva ženska, ki mora pogledati vase v svoji najčistejši obliki."

Sklenila je, da do konca življenja ne bo pozirala zgolj zgoraj brez, saj bi jo to začelo dolgočasiti. "Priznam, komentarji 'Osvobodite Britney' so, potem ko sem slekla majico, smešni. Kampanja je stekla z vašimi neverjetnimi rožnatimi majicami pred tremi leti, gibanje pa je dobilo globlji pomen. Moji oboževalci so zmeraj bili prekleto neverjetni in vse vas imam rada," pravi pevka, ki se bo kmalu očitno končno rešila skrbništva svojega očeta, ki želi nad njenim življenjem in denarjem popoln nadzor, odkar se je pevka začela spopadati s psihičnimi težavami. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta