(FOTO) Ganljivo: 79-letnik obiskal frizerski salon, da bi se naučil, kako onemogli ženi kodrati lase

A.L.
05.05.2021 13:22
Ljubezen, ki jo je 79-letnik izkazal svoji ženi, je zaposlene v salonu globoko ganila.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotografija je simbolična.
Profimedia

Na družbenih omrežjih se je razširila zgodba starejšega moškega, ki je nedavno obiskal frizerski salon, da bi ga frizerke naučile kodrati lase. 79-letnik se je želel naučiti, kako bi lahko kodral lase svoji soprogi, ki tega ne more več početi. Tuji mediji poročajo, da je bila starejša ženska vedno rada urejena, zdaj, ko za to ne more več skrbeti sama, pa bi ji na pomoč rad priskočil mož.

"Ta čudoviti gospod je prišel danes k nam, da bi se naučil kodrati lase, saj njegova soproga tega ne more več početi sama. Ker se večkrat opeče, se je odločil, da bo vskočil in se naučil kodranja. Naučile smo ga, kako se kodra kratke lase, zaščiti kožo pred opeklinami in celo to, kako se nanese maskaro," so zapisali v kanadskem frizerskem salonu Hair Design By Britney.

This lovely gentleman came in today to learn how to curl his wife’s hair. His wife is unable to curl her own hair and...

Objavil/a Hair Design By Britney dne Četrtek, 22. april 2021

Ljubezen, ki jo je 79-letnik izkazal svoji ženi, je zaposlene v salonu globoko ganila, navdušeni so tudi uporabniki družbenih omrežjih. Objava, ki se je na Facebooku pojavila v drugi polovici aprila, je do danes zbrala več kot 100 tisoč všečkov, 387 tisoč delitev in na tisoče komentarjev.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta