(FOTO) Danka v snegu! Ena najlepših žensk na planetu se je odločila v spodnjicah pregnati zimo

D.Ži
12.02.2021 10:59
Helena Christensen je tudi v svojih petdesetih videti preprosto čudovito. In vročekrvno.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Niti za dan se ni postarala. Pravzaprav se zdi, da je iz leta v leto le še lepša. Helena Christensen, danes 52-letna Danka, je nekoč veljala za eno najbolj oboževanih in najbolje plačanih manekenk na svetu. Muza številnih modnih oblikovalcev in fotografov za svoje telo zelo skrbi in še vedno je videti vrhunsko. Tega se očitno tudi zaveda, saj na svojem Instagramu pogosto objavlja fotografije, na katerih ima oblečeno komaj kaj. 

Te dni je na splet poslala fotografijo, na kateri vidimo, kako v spodnjicah in modrcu pozira med snegom, ki ga na Danskem ne manjka. Očitno se je odločila na svoj način pregnati zimo. 

Christensenova živi svetovljansko življenje. Ima stanovanje v Köbenhavnu, hišo v newyorškem Catskillsu in stanovanje na Mahhattnu, v katerem preživi veliko časa. Imela je tudi stanovanje v Monaku, a ga je vmes prodala. 

Čas pandemije večinoma preživlja na Danskem. Rada ima tudi avtomobile in že večkrat smo jo slišali reči, da je edini tip avtomobila, ki ga v življenju želi voziti, Morris Minor

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta