Spomin na pokojnega pevca: Ta dolgolasi seksi bog

Reuters
20.10.2019 03:25

Dokumentarni film Mystify je spomin na pokojnega pevca skupine INXS Michaela Hutchencea. "Da je nekdo bogat in slaven, ne pomeni, da ima vse pod nadzorom."

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

V novem dokumentarnem filmu se želijo odmakniti od tračev in naslovnic v tabloidih ter prikazati intimni portret pokojnega pevca skupine INXS Michaela Hutchencea - z orisom njegovega vzpona do svetovnega zvezdnika z osebnimi težavami. Film Mystify (Zbegani; ime je film dobil po uspešnici skupine INXS) v intervjujih s člani njegove družine, sodelavci in nekdanjimi partnerji, tudi s pevko Kylie Minogue in manekenko Heleno Christensen, osvetli življenje rock pevca, ki so ga leta 1997 našli mrtvega, starega 37 let, v sobi sydneyjskega hotela. Mrliški oglednik je takrat ocenil, da je Hutchence storil samomor.
Hutchence je postal slaven kot karizmatični pevec in tekstopisec avstralske rock skupine INXS, ustanovljene v poznih sedemdesetih letih, znane po pesmih Need You Tonight, Never Tear Us Apart, Mystify in Suicide Blonde.
Direktor Richard Lowenstein, ki je poznal Hutchencea poslovno in zasebno, je povedal, da je želel ustvariti "sočuten in avtentičen zapis o zelo pomembnem obdobju v zgodovini popularne glasbe".

Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta