(FOTO) Drama na Tajskem: Slovensko TV-voditeljico odpeljal rešilec, ona pa je neutolažljivo jokala

D.Ži
19.01.2022 09:20

Bil bi naravnost sanjski dopust, če se na neki točki ne bi izrodil v nočno moro. A optimistka je nekaj dobrega v godlji vendarle našla.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Pa tako lep dopust je bil, dokler niso stvari šle zelo po zlu. Več dni smo lahko na Instagramu spremljali, kako Gaja Prestor, lepa slovenska vplivnica, pevka in televizijska voditeljica, uživa na Tajskem. Izbrala je eksotični Koh Pangan in se tam sproščala med palmami, kokosi, turkiznim morjem, povsem v poletnem vzdušju. Bila bi pravljica, če ne bi tudi do nje segle lovke zlovešče pandemije. V njen dopust je zarezala novica, da se je okužila s koronavirusom, o čemer je spregovorila v storyjih na svojem profilu, kjer ji sledi več kot 66 tisoč ljudi.

Najprej je morala v bolnišnico na pregled, nato pa je sedla v reševalno vozilo, s katerim so jo odpeljali v karanteno, ki se nahaja na drugem koncu otoka. K sreči se vsaj počuti dobro. V domovino je sporočila, da je brez simptomov in da se počuti "top". Javila se je iz svojega novega začasnega domovanja, hiške, v kateri preživlja karanteno. 

"Z rešilcem so me peljali in na nek rentgen sem mogla iti. In zdaj živim v svoji majhni hiši, kjer sem v karanteni, in ne smem ven in zdaj bom tu 10 dni," je sporočila svojim sledilcem. Pravi, da ne ve, kje je staknila covid, saj so vsi, ki ji delajo družbo na potovanju, negativni. Virus je doletel zgolj njo.

Optimistka je v vsem skupaj našla tudi nekaj dobrega, saj ji je karantenska hiška na plaži prav všeč. Jo pa je vse skupaj precej pretreslo. Pravi, da ne ve, kdaj je nazadnje tako jokala, da jo bolijo oči. Pravi, da je imela srečo, da ni bila pozitivna v Bangkoku, kjer bi morala biti v sobi zaprta 14 dni. Tudi zanjo močno držimo pesti, da se vse srečno razplete. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta