(FOTO) Eden glavnih igralcev serije Prijatelji na Instagramu sledi le 23 ljudem, med njimi tudi Slovencu

A.L.
10.02.2020 14:49

Kljub temu, da je povsem nov uporabnik priljubljenega družbenega omrežja, mu tam sledi že nekaj manj kot pet milijonov ljudi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

50-letni Matthew Perry, ki je zaslovel z eno od glavnih vlog v seriji Prijatelji, se je nedavno pridružil Instagramu. Igralec je družbeno omrežje ustvaril v času, ko je v javnost prišla novica, da je ekipa podpisala pogodbo za snemanje posebne oddaje, ki bo vsem sodelujočim prinesla milijonske zaslužke. Kljub temu, da je Perry povsem nov uporabnik priljubljenega družbenega omrežja, mu tam sledi že nekaj manj kot pet milijonov ljudi.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B8U_ATXJzSL/{/instagram}
{embed_youtube}https://youtu.be/Xs-HbHCcK58{/embed_youtube}
Bistveno manjša pa je številka ljudi, ki jim na Instagramu sledi Matthew Perry. Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Reese Witherspoon je nekaj znanih imen, ki so se znašla na seznamu "sledenja" priljubljenega igralca. Med 23 prijatelji se je znašel tudi najboljši slovenski hokejist, sicer velik prijatelj Matthewa Perryja, Anže Kopitar
{twitter}https://twitter.com/MatthewPerry/status/350895994428334081{/twitter}
Spomnimo, da je Kopitar igralca povabil tudi na svojo poroko, ki se je leta 2013 odvijala v Sloveniji. Matthew Perry sicer nikoli ni skrival navdušenja nad Kopitarjevo hokejsko ekipo v ligi NHL.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta