(FOTO) Eden najbolj zaželenih tipov na sceni se ločuje. 32 let mlajša žena vendarle ni bila prava zanj

21.10.2021 09:30
Sean Penn in Leila George sta se avgusta 2020 skrivaj poročila, zdaj pa se njune poti razhajajo.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Še ena zvezdniška ljubezenska zgodba je splavala po vodi. In to kar hitro. 61-letni igralec Sean Penn se po nekaj več kot enem letu zakona ločuje od 32-let mlajše Leile George. Minuli petek je ona na sodišču v Los Angelesu vložila zahtevo za ločitev in tako potrdila, da je med njima marsikaj narobe, poroča TMZ.

Profimedia

Pa tako obetavno se je začelo. Avgusta 2020 sta se skrivaj poročila v krogu najbližjih, potem ko sta bila že štiri leta v zvezi. Za Pennom sta že dva propadla zakona, s pop kraljico Madonno in igralko Robin Wright. Nekoč je zelo iskreno priznal, da ima precej težak značaj, ki močno vpliva na njegovo ljubezensko življenje.

Profimedia

Pred Madonno je bil zaročen s kolegico Elizabeth McGover, po poroki z Robin pa je poljubljal številne znane lepotice, med drugim pevko Jewel, supermodel Petro Nemcevo, manekenko Jessico White, ki ga je ujela v naročje igralke Natalie Portman, v vezi je bil tudi s Scarlett Johanson.

Profimedia

Kasneje se je zagrel za piarovko Shannon Costello, zaročen naj bi bil tudi z igralko Charlize Theron, s katero se je leta 2015 razšel, ona pa je govorice o zaroki kasneje zanikala. 

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta