(FOTO) Neprivlačni ali noro čedni? Teh 10 zvezdnikov ni klasično lepih, a se jim ženske ne morejo upreti

D.Ži
19.08.2021 07:50
Karizma privlači in pomembno vpliva na seksapil, kar dobro vedo igralci in pevci, ki ne ustrezajo hollywoodskim lepotnim idealom, a so kljub temu oblegani.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sean Penn
Reuter

Izraz "ugly hot", kar bi lahko prevedli tudi kot "grdo seksi", uporabniki spleta uporabljajo za moške, ki ne ustrezajo klasičnim lepotnim idealom, a so kljub temu neustavljivo privlačni. Poteze njihovih obrazov niso "pravilne", nimajo polnih ustnic in lepega nosu, kar na njihov seksapil ne vpliva. 

Eden od njih je 61-letni Sean Penn. Slavni ameriški igralec, režiser, scenarist in producent se je 17. avgusta leta 1960 rodil v Kaliforniji in kariero začel z majhno vlogo v Hišici v preriji. Je ljubljenec filmskih kritikov in nasploh velja za enega najboljših igralcev svoje generacije. 

Sean Penn
Reuter

Veliko pozornosti je bilo deležno njegovo zasebno življenje, saj je nekaj časa bil poročen z Madonno, nato pa še z Robin Wright. Lani se je poročil s kar 32 let mlajšo Leilo George, hčerko igralca Vincenta D'Onofria in igralke Grete Scacchi. Čeprav nikoli ni bil klasični lepotec, so ga ženske zaradi karizme oboževale, še danes velja za svojevrstni seks simbol. 

V galeriji preverite, katere zvezdnike še najdemo na seznamu "grdo seksi" moških. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta