(FOTO) Emily Ratajkowski navdušila v modrcu za 2600 evrov. Videti je kot morska deklica

D.Ži
10.06.2021 10:00
Otroka sicer drži kot vrečo riža, pri izbiri kopalk in dragega spodnjega perila pa se manekenka odlično znajde.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Manekenka Emily Ratajkowski je 7. julija praznovala rojstni dan. Dopolnila je 30 let in z možem Sebastianom Bearom-McClardom in sinom Sylvestrom odpotovala na lepše. Med svojim obmorskim dopustom je posnela nekaj atraktivnih fotografij, na eni od njih je pozirala v oranžnem krilcu in ekstravagantnem nedrcu znamke Versace. Na sebi je imela kar nekaj denarja.

Žareče krilce je stalo 653 evrov, nedrc, ki je v prodajalnah že razprodan in ga ni mogoče kupiti, pa stane okoli 2600 evrov. Kar draga plažna oprava. "Nedrc morske deklice", kot mu pravijo pri britanski modni reviji Vogue, je del kolekcije, ki jo je zasnovala Donatella Vesace, pri tej znani italijanski modni hiši pa so ga javnosti prvič pokazali v začetku leta. 

Spletni sledilci so brhko Emily pred kratkim napadli, saj jih je zmotilo, kako malomarno je na eni od fotografij držala sina. Nekateri menijo, da ga je držala tako, kot bi držala vrečo riža. Zaradi kritik je možnost komentiranja kmalu izklopila, pozornost pa preusmerila z novimi kopalkami. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta