(FOTO) Ena najbolj čednih igralk in vplivnic zapustila Slovenijo. S tem si želi uspeti v tujini ...

D.Ži
23.02.2021 11:23
Kaja Vidmar je s svojim spletnim profilom in talentom veliko pozornosti pritegnila v Sloveniji, morda osvoji tudi tujino.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pop Tv

Vedno je občudovanja vredno, kako se kak Slovenec ali Slovenka odloči svoje talente in sanje udejanjiti v tujini, kjer je trg večji in zahtevnejši, hkrati pa nudi tudi več poslovnih priložnosti.

Nekaj modnih oblikovalcev je v tujini že zažarelo. Lara Bohinc, Peter Movrin, Miro Mišljen je le nekaj naših pogumnih, nadarjenih sorojakov. Morda se jim z nekaj sreče in veliko trdega dela kmalu pridruži še čedna igralka, model in spletna vplivnica Kaja Vidmar, ki oblikuje modne izdelke iz usnja. Ni ostalo neopaženo, da se je zadnje mesece večkrat nahajala Madridu.

Jasno, v španski prestolnici živi njen fant, a ambiciozna Kaja, ki se je spomnimo iz serije Moji, tvoji, najini, ima resne načrte tudi s svojo oblikovalsko kariero. Podala se je na avanturo svojega življenja, spakirala kovčke in se v Madrid tudi preselila, kar je delila tudi s svojimi spletnimi sledilci, ki jih je več kot 37 tisoč. Šov Zvezde plešejo, v katerem bi plesala, je odnesla korona, morda pa se velik španski trg, kjer modnih sladokuscev ne manjka, navduši prav nad njenimi kosi. Držimo pesti. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta