(FOTO) Nenadoma umrla priljubljena spletna vplivnica, za seboj pustila štiri otroke, peti je bil na poti

A.L.
04.01.2021 15:52
"Em je uživala ob kavi in jedla toast, nenadoma je postala neodzivna."
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

36-letna spletna vplivnica Emily Mitchell je svojih 160 tisoč sledilcev na družbenih omrežjih redno razveseljevala in navdihovala s svojim življenjskim slogom. A tri dni pred božičem je prišlo do tragedije. Mama štirih otrok, peti je bil na poti, je nenadoma umrla. Blogerka, ki je z družino živela na Rhode Islandu, je novico o peti nosečnosti s sledilci delila novembra. Ko je umrla, naj bi bila noseča 16 tednov. Zdravniki so se močno trudili, da bi ob nenadni smrti uspeli rešiti otroka, a zaman.

Na spletni strani GoFundMe zdaj zbirajo sredstva za njenega moža Josepha, ki je nenadoma ostal sam s štirimi otroki. Tam poročajo tudi, da je smrt  Emily nastopila nenadoma in povsem nepričakovano. "Em je uživala ob kavi in jedla toast, nenadoma je postala neodzivna. Kljub takojšnji pomoči jim njenega življenja ni uspelo rešiti." Vzrok smrti za zdaj še ni znan.

Emily Mitchell in še nerojeni otrok, ki sta ga z možem želela poimenovati Joey, sta umrla 22. decembra. 36-letnica je za seboj pustila moža in štiri majhne otroke.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta