(FOTO) Ena najbolj občudovanih žensk na svetu se je odrekla britvici

D.Ži
09.08.2019 10:40

Emily Ratajkowski želi ženskam po svetu sporočiti, da so lahko točno takšne, kot si želijo biti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Emily Ratajkowski spada med najbolj občudovane ženske na svetu, hkrati velja tudi za eno najbolj obleganih uporabnic Instagrama, kjer ji sledi skoraj 24 milijonov ljudi. Večinoma tam objavlja fotografije, na katerih je praktično gola, tu in tam pa objavi tudi kaj globokega, navdihujočega in družbeno kritičnega. Tokrat se je lotila družbe in pričakovanj, vezanih na ženske. In malce presenetila s priloženo fotografijo. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B06HuNWhGiX/{/instagram}
"Dajte ženskam pravico, da so lahko to, kar hočejo biti," sporoča Emily. Za Harper's Bazaar je napisala esej o tem, kako pomembno je, da ima ženska pravico izbirati. Tudi to, kako se oblači, kaj objavlja na družbenih omrežjih, pa tudi, da lahko odloča o tem, če se bo depilirala. Neodvisno od tega, kako so tuji vplivi oblikovali način, na katerega naj bi se predstavljala.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B0R31V0BAd5/{/instagram}
Emily se je odločila brivnik za nekaj časa pospraviti v omaro. Ne vemo, če gre le za začasno odločitev, ali pa bo odslej po svetu hodila s kosmatimi pazduhami. Njenim oboževalcem je nova poraščenost očitno všeč, saj so fotografijo v hipu zasuli s skoraj dvema milijonoma všečkov. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B0CNdDshsP_/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bya8wOUBVUW/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta