(FOTO) Fotograf ujel, kako na Hrvaškem večerjata Beyonce in Jay Z. Leta 2009 sta napravila incident ...

D.Ži
07.09.2020 10:40

Na megalomanski jahti, ki pluje med hrvaškimi otoki, počitnice obdana z varnostniki preživlja eden najbolj znanih parov na svetu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Pred nekaj dnevi je svetovna glasbena zvezdnica Beyonce praznovala 39. rojstni dan in se ob tej priložnosti vrnila na Hrvaško, piše Zadarski.hr. S svojim 50-letnim možem Jay Z-jem je naše sosede obiskala že večkrat, leta 2013 je na koncertu, ki ga je pripravila v zagrebški Areni, dejala, da jo na to državo vežejo sami lepi spomini. Kot piše portal, je Beyonce v petek rojstni dan praznovala pri otočku Male Bisage, ki je v neposredni Galešnjaka, otoka ljubezni, ki slovi po tem, da ima obliko srca. Parček se je morskim prostranstvom predajal na luksuzni jahtni Lana, zvečer sta uživala v romantični večerji, obkrožena z baklami in cvetjem. Kot je omenjen portal izvedel, so 107 metrov dolgo jahto dva dni videli s kopnega, a niso vedeli, kdo je na krovu, vse dokler se ni pojavil kuharski mojster znane restavracije iz Sorenta, ki se lahko pohvali z dvema Michelinovima zvezdicama.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CEzxS7oj-d6/{/instagram}
Pripravil jim je večerjo in preko njega se je izvedelo, da se slavna dvojica nahaja na Hrvaškem. Videli so ju tudi v soboto popoldne na Kornatih, na Žutu. Bila sta v restavraciji in sama jedla na terasi, okoli njiju je bilo nekaj telesnih stražarjev. Želela sta si, da jih nihče ne bi slikal, a pri tem nista bila povsem uspešna. Na Instagramu se je pojavila fotografija zakoncev, ženska, ki ju je ovekovečila pa trdi, da se Beyonce z oboževalci tam ni hotela slikati. Fotograf Jakov Đinđić je slikal luksuzno jahto pri pašmanskem kanalu. Tedenski najem Lane stane 1,7 milijona ameriških dolarjev in še dodatnih 219 tisoč za gorivo in posadko, torej sta za sedem dni plovbe po Jadranu odštela kar 2 milijona dolarjev. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/CEzkH7wDQGe/{/instagram}
Mnogi so mislili, da se po incidentu iz leta 2009 Beyonce na Hrvaško več ne bo vrnila. Takrat je njun telesni stražar v Dubrovniku napadel televizijskega snemalca, ki je poskušal prestreči pevko in reperja, ko sta zapuščala eno od restavracij. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/CE0CjbhDG8K/{/instagram}

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta