Menedžerka razkriva, kako zoprni so zvezdniki v resnici. Zgodbe o J.Lo in Mariah Carey so naravnost odvratne

D.Ži
20.05.2020 09:25

Dive, ki zahtevajo, da jih nihče ne gleda v oči, in v garderobi zahtevajo mačje mladiče.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Mariah Carey pričakuje, da ji ploskate vsakič ko jo vidite. 
Profimedia

"Pred nastopom v oddaji Top od the Pops nam je ekipa Jennifer Lopez rekla, da naj niti slučajno z njo ne vzpostavljajmo očesnega stika, dokler njen nastop ne bo končan. A med vajo se nisem mogla upreti. Pristopila sem k njej in ji dejala, da so nam naročili, naj je ne gledamo, in dodala, da ji želim povedati le, da je čudovita. Ona pa je povsem podivjala. Kar vem, je to, da je vsaj polovica njene ekipe dobila odpoved," se spominja agentka in pisateljica Melanie Blake. Razpisala se je o največjih zvezdniških muhah, njene besede pa zdaj povzema Daily Mail. "Iz ekipe Mariah Carey so nam naročili, da moramo ploskati, ko jo zagledamo. Vprašali smo, če moramo to početi v času nastopa, pa so nam pojasnili, da moramo ploskati vsakič, ko jo zagledamo," se spominja Britanka, ki je dolga leta delala v oddaji Top od the Pops in se tam ukvarjala z nekaterimi največjimi zvezdami na svetu. Delati je začela, ko ji je bilo le 10 let. Odkrila je tudi, da Mariah Carey zahteva, da jo v garderobi čaka mačji mladič, da se lahko igra in kratkočasi z njim. "K sreči je v bližini bila prodajalna z živalmi, lastniku sem obljubila, da bom mačko vrnila čez nekaj ur," dodaja. Pravi, da je bila priča tudi zelo zlobnim dejanjem menedžerjev, ki so kakšnemu nastopajočemu želeli zagotoviti vso pozornost. "Beyonce je bila prijazna in se pogovarjala z vsemi, medtem ko so njeni menedžerji za našimi hrbti nagovarjali snemalce, naj snemajo samo njo in ne ostalih članic skupine Destiny's Child," razkriva.
Za Geri Halliwell pravi, da je kot članica skupine Spice Girls bila zelo prijazna, ko pa je poskušala zagnati svojo samostojno kariero, pa je bilo, kot da bi v studio prišla princesa Diana. "Spremenila je celo svoje narečje in se naokoli sprehajala, kot da je ves studio njen," se spominja Blake. O Mel B ima same lepe besede. Pravi, da je zelo simpatična in preprosta in da se je je spomnila celo po dvajsetih letih.
Zelo aroganten naj bi bil Robbie Williams, na katerega se je nekoč morala celo razjeziti, saj je z Davidom Beckhamom v zakulisju igral nogomet. "Lahko te spravim ob službo," ji je odvrnil. "Poskušaj, a do takrat nehaj zabijati žogo ob zid," mu je zabrusila Blakeova, ki si je do svojega 27. rojstnega dne prigarala sloves ene vodilnim menedžerk v britanski glasbeni industriji. Razkriva tudi, da so skozi leta mnoge zvezde bile prisotne na razuzdanih zabavah s kupi mamil. Tukaj je izpostavila zlasti Noela Gallagherja. "Neko mojo prijateljico sta dva zelo slavna moška vprašala, če bi z njima seksala v troje. Pristala je, a se preveč zabavala ni, saj sta se fanta bolj osredotočila drug na drugega. Oba sta danes ikoni svojega časa," je skrivnostno opisala prigodo. Svoje izkušnje z zvezdami je zbrala v knjigi The Thunder Girls.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta