(FOTO) Hollywoodska zvezdnica v resnici nosi ime, ki je pogosto tudi v Sloveniji

A.L.
23.01.2020 17:36

Po podatkih Statističnega urada Slovenije imamo trenutno v Sloveniji 7.746 žensk s tem imenom. To ime je po pogostnosti med ženskimi imeni na ​23. mestu​, med vsemi imeni pa na ​54. mestu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Mila Kunis je gotovo ena najbolj zaželenih hollywoodskih zvezdnic, marsikdo pa ne ve, da je igralka rojena v Ukrajini, kjer je preživela velik del svojega otroštva. 36-letnica se je skupaj s starši preselila v Ameriko predvsem zaradi želje po boljšem in varnejšem življenju. Kljub govornim preprekam, s katerimi se je soočala ob prihodu v ZDA, je angleški jezik kmalu znala dovolj dobro, da se je kot 15-letnica prijavila na avdicijo za serijo Oh, ta sedemdeseta. Avdicijo je, jasno, opravila in bila sprejeta, nadaljevanka pa ji je prinesla svetovno slavo in bodočega moža. Tam je namreč zaigral tudi Ahton Kutcher, s katerim sta se poročila leta 2016, skupaj pa imata tudi dva otroka.

Profimedia
Reuters
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta