(FOTO) Hude obtožbe: Družinski član Julio Roberts krivi za smrt njene polsestre

A.L.
03.03.2020 19:26

Julia in Nancy sta imeli isto mamo. Robertsova je zapustila kraj, v katerem je odraščala in si zgradila kariero, Nancy pa je morala ostati doma in skrbeti za mamo Betty.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Zdi se, da se nad eno najbolj priljubljenih igralk na svetu Julio Roberts zgirnjajo temni oblaki. Ob šesti obletnici smrti njene polsestre Nancy Motes se je oglasil njen zaročenec John Dilbeck. Trdi namreč, da naj bi Robertsova imela veliko vlogo pri tem, da si je Motesova vzela življenje. Napoveduje, da bo "razkril resnico za zlatim imidžem".  
{instagram}https://www.instagram.com/p/B8wRH8kHNf3/{/instagram}
"Svet Julio Roberts pozna kot ljubljenko Amerike, resnica pa je drugačna. Julia je nancy mučila zaradi odvečne teže, govorila ji je, da je debela 'luzerka'. Nancy je zbolela za depresijo in si vzela življenje," trdi Dilbeck, ki je celo prepričan, da bi bila njegova zaročenka še živa, če Julia Roberts ne bi bila njena polsestra. Ob šesti obletnici smrti je opozoril, da se igralka sestri še vedno ni poklonila, poroča The Sun.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B5_OohXnCB_/{/instagram}
Julia in Nancy sta imeli isto mamo. Robertsova je zapustila kraj, v katerem je odraščala in si zgradila kariero, Nancy pa je morala ostati doma in skrbeti za mamo Betty. Po več letih sta se z mamo preselili v Los Angeles, kjer je Nancy postala  asistenka pri seriji Glee, a naj bi njenim uspehom nasprotovala Julia Roberts. Bila naj bi ljubosumna in mami očitala, da ima sestro Nancy raje kot njo. Odnosi med slavno igralko in njeno polsestro so bili leta in leta močno napeti, kako bodo na Robertsovo vplivale obtožbe Dilbecka pa bo pokazal čas.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta