(FOTO) Zapeljiva Slovenka nekoč burila moško domišljijo, zdaj iskreno o lepotnih popravkih

A.L.
29.02.2020 09:57

Postavna 38-letnica je zagovornica naravnega videza.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Gotovo se je spomnite, postavne Pike Božič, ki je v prejšnjem desetletju poslušalce slovenske glasbe razveseljevala s številnimi uspešnicami. Marsikdo si še danes prepeva skladbo Komar, ki jo je zapela skupaj s Čuki. A njena glasbena kariera je že davno končana. 38-letna mamica treh otrok je glasbeno kariero sprva zamenjala za pomoč ženskam, ki potrebujejo razvajanje in nekaj prijaznih besed. V Ljubljani je namreč vodila center lepote, pomlajevanja in dobrega počutja, kjer je med drugim pomagala ženskam, ki ne morejo zanositi. 
{facebookpost}https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=772141633296819&id=541821719662146{/facebookpost}
V začetku letošnjega leta je nekdanja pevka začela s projektom SHINE by Plital, kjer nudijo osebno in partnersko svetovanje. Zdaj pa se je na Facebook profilu razpisala tudi o lepotnih popravkih. Pravi, da se počuti bolje kot pri pri svojih dvajsetih letih. "Bolj sem zadovoljna, bolj cenim vsak trenutek in ne štejem svojih gub," pravi in dodaja, da so te "zemljevid moje poti in vsaka od njih nosi spomine na mladostne zabave, neprecenljiv smeh, marsikatero skrb in kdaj pa kdaj tudi globoko žalost".
"Nisem pristaš 'polikanih' obrazov, med katerimi s časom ni več nikakršne razlike," je zapisala Božičeva.  "Ko pogledam svojega očeta si lahko predstavljam v katero smer se bo začel starati moj obraz. Ko pogledam mamo si lahko predstavljam kje in kako se bo spreminjalo moje telo ... Izgledata zdravo in k sreči tudi sta ... In ne predstavljam si ju kakorkoli drugačna, kot sta." 
{facebookpost}https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=718122828698700&id=541821719662146{/facebookpost}
"Sprašujem se, kaj smo v resnici plačali, ko smo si skoraj popolnoma spremenili obraz! Smo s tem kupili boljšo samopodobo? Potrditev svoje vrednosti? Vsi se radi slikamo z raznimi filtri, ker kar nekaj napakic izgine ... Še vedno pa je največ, da lahko brez sramu in make upa skočiš do trgovine po sveže žemljice, ki jih bodo otroci ali partner kar se da slastno zmazali za zajtrk. In ob tem, ko se bomo zadovoljno nasmehnili tej sreči, ki sedi za mizo, se nam bo zaradi teh nasmehov narisala še kakšna nova, dodatna gubica okoli oči. Pa kaj potem," je iskrena Božičeva.
Ob koncu dodaja, da je morda čas, da "smo všeč sebi in ne merilom, ki jih postavljajo ljudje, ki jih v resnici nikoli ne bomo ne srečali, kaj šele spoznali. Naj pa vsak dela kar želi. Svobodno odločanje, individualna odgovornost".
{embed_youtube}https://youtu.be/w2t_ezGLnIo{/embed_youtube}

{embed_youtube}https://youtu.be/mpV5ZHu-KtI{/embed_youtube}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta