(FOTO in VIDEO) 35-letna zvezdnica po težkem letu, ko je izgubila otroka, priznala: "Že štiri tedne sem trezna"

A.L.
31.12.2020 13:16
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

35-letna Chrissy Teigen in njen mož, pevec John Legend, imata za seboj težko leto. Par se je veselil tretjega otroka, a je Chrissy oktobra splavila. Zdaj je priznala, da je po tragični izkušnji preživljala težke čase, težave pa premagovala na napačen način.

Manekenka je s sledilci te dni delila posnetek, na katerem veselo poplesuje v enodelnih kopalkah. Eden od oboževalcev ji je malce za šalo v komentar zapisal, da potrebuje drogo, ki jo je vzela 35-letnica. Ta mu je odpisala: "Že štiri tedne sem trezna." Oboževalci so ji čestitali za vztrajnost in izrazili sočutje.

Sicer pa je mama dveh otrok o težavah z alkoholom odkrito spregovorila že pred tremi leti, ko je v enem od intervjujev razkrila, da je velikokrat pregloboko pogledala v kozarec: "Popila sem kozarec vina med ličenjem, pa enega pred prireditvijo in veliko na prireditvi. Na koncu sem se počutila slabo, ker sem se osramotila pred ljudmi, ki jih spoštujem," je priznala za Cosmopolitan.

Kot kaže, je po izgubi otroka težave znova reševala z alkoholom, sledilcem pa je zaupala, da je ubrala napačno pot. "Vsi so preprosto domnevali, da sem v redu, saj sem že naslednji dan po splavu delovala, kot da je vse v najlepšem redu. A globoko v sebi sem vedela, da ni."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta