Slavna manekenka sredi nosečnosti začela močno krvaveti

D.Ži
29.09.2020 10:51

Chrissy Teigen se je javila iz bolnišnice in pojasnila, kaj se dogaja z njeno nezanesljivo maternico.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

34-letna supermanekenka Chrissy Teigen je morala nujno v bolnišnico, saj je v petem mesecu nosečnosti začela močno krvaveti, piše Entertainment Tonight. Gre za njeno tretjo nosečnost, da vse ne gre po načrtih, je povsem odkrito z javnostjo delila že pred časom. V nedeljo se je javila iz bolnišnične postelje in pojasnila, da je noč in dan preživela v bolnišnični postelji in to po tem, ko je zadnje tedne zgolj ležala v domači postelji.


"Čudno je, ker se počutim dobro. Običajno sem zelo srečna nosečnica, dobro razpoložena. Srečnejša sem kot takrat, ko nisem noseča. Zato težko razumem, kaj se dogaja," je dodala.


"On je največji mali frajer v hišici, ki razpada," je dodala, pri tem pa v mislih imela svojo maternico. "Že od začetka ni imel dobrih temeljev. Ni dobil prave priložnosti. Težko je, ker lahko storite le malo. Nevarno je poskušati kar koli. Če bom preživela naslednjih nekaj tednov, in če bo deček preživel naslednjih nekaj tednov, potem veste, da je najhuje mimo," je še napisala. Svoje spletne sledilce je pozvala, naj ji ne pošiljajo zdravstvenih nasvetov, saj jo ti le še dodatno polnijo s tesnobo.



 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta