(FOTO in VIDEO) Dolgo čakanje se je izplačalo: Znana Slovenca pokazala utrinke s poroke

A.L.
21.01.2020 10:26

Dj Umek in Senka se poznata že vrsto let, par pa sta postala leta 2016, ko sta odpotovala v Miami.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Dolgo čakanje se je izplačalo. Dj Umek, ki ga poznajo ljubitelji elektronske glasbe po vsem svetu, se je pred letom dni sprehodil do oltarja s svojo Senko Umek. Na prvo obletnico poroke je par z oboževalci delil nekaj fotografij in pokazal, da sta si večno zvestobo obljubila na prav posebnem kraju - v SNG Opera in balet Ljubljana. Tam se je odvila tudi poročna zabava, na kateri je goste zabavala skupina Plavi Orkestar.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B7fKKNQFB2P/{/instagram}
Dj Umek in Senka se poznata že vrsto let, par pa sta postala leta 2016, ko sta odpotovala v Miami. Tam sta se kasneje tudi zaročila. Kot kaže, ima par rad zabavo v tujini - poleg zaroke sta namreč v tujini pripravila tudi fantovščino in dekliščino. Senka je prijateljice odpeljala v Dubaj, Uroš pa prijatelje v Barcelono.
{embed_youtube}https://youtu.be/idK1qE7I8Ac{/embed_youtube}
Za poročno lokacijo sta vendarle izbrala Slovenijo. Na obredu je nevesta blestela v dolgi oprijeti beli obleki, medtem ko je ženin s pomočjo žene izbral elegantno obleko in jo dopolnil z modnimi teniskami.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BtQVqnhn3WD/?utm_source=ig_embed{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta