(FOTO) Jennifer Aniston delila fotografijo bolnega prijatelja: "To je covid-19. To je resnično"

A.L.
21.07.2020 18:33

S fotografijo bolnega prijatelja je igralka nagovorila sledilce z vsega sveta.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Jennifer Aniston je tokrat izkoristila priložnost in s pomočjo družbenih omrežji, kjer ji sledi na milijone ljudi z vsega sveta, opozorila na nevarnost novega koronavirusa. Objavila je fotografijo prijatelja, ki leži v bolnišnici in je priklopljen na respirator. Njegovo zgodbo je povzela v zapisu pod pretresljivo fotografijo.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CC1mLDPjfUC/{/instagram}
"To je naš prijatelj Kevin. Popolnoma zdrav, brez kakršne koli zdravstvene težave. To je covid-19. To je resnično. Ne moremo biti tako naivni in misliti, da lahko to presežemo," je opozorila igralka in dodala: "Če želimo, da se to zaključi in tega si gotovo želimo, je edini korak, ki ga moramo storiti, ta, da nosimo maske." 51-letna Jennifer Aniston je sporočila, da je bila fotografija posneta v začetku aprila, prijatelj Kevin pa je že skoraj povsem okreval. Objava je do zdaj zbrala skoraj pet milijonov všečkov.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B40epCrhLbO/{/instagram}
Sicer pa je Anistonova že večkrat opozorila na pomembnost nošenja zaščitnih mask, pridružila se je tudi gibanju, v katerem je objavila selfie, s katerim je sporočila, da sama to redno počne. Gibanu se je pridružilo več zvezdnikov.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CCEvWDPjXc8/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta