(FOTO) Po več kot treh mesecih v bolnišnici zaradi zapletov s covidom umrl 41-letni zvezdnik

A.L.
07.07.2020 15:18

41-letnika so v bolnišnico sprejeli 30. marca, njegovo zdravstveno stanje se je hitro slabšalo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Več kot tri mesece so najbližji in oboževalci upali, da si bo 41-letni igralec Nick Cordero opomogel od zapletov po okužbi z novim koronavirusom. A njihove želje se niso uresničile. Tuji mediji poročajo, da je zvezdnik Broadwaya bitko z boleznijo izgubil. "Bog ima novega angela. Nick je bil kot svetla luč. Z vsemi je bil prijatelj, rad je poslušal, pomagal in se pogovarjal. Bil je neverjeten igralec in glasbenik. Rad je imel družino in rad je bil oče in mož,“ je na Instagramu zapisala njegova vdova Amanda.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CCBwV3TA4qJ/{/instagram}
41-letnika so v bolnišnico sprejeli 30. marca, njegovo zdravstveno stanje se je hitro slabšalo. Igralca je zadelo več manjših kapi, zaradi krvnih strdkov so mu amputirali nogo, kasneje je dobil še sepso, za nekaj časa so mu vstavili srčni spodbujevalnik. Tuji mediji pišejo, da so bila njegova pljuča tako močno poškodovana, da so zdravniki predlagali presaditev pljuč, česar pa Cordero ni dočakal.  
{instagram}https://www.instagram.com/p/CB3aG5qJJJJ/{/instagram}
Zvezdnik Brodwaya je poleg soproge za seboj pustil leto dni starega sina. Na novico o njegovi smrti se je odzvalo tudi več zvezdnikov. "Iskreno povem, da bolj prijaznega bitja od njega še nisem srečal. Ne verjemite, da zaradi covida umirajo samo starejši in slabotni. Hvaležen sem za skupen čas," je zapisal Zach Braff.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BqfyW2ehrMk/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta